Loading

Ukrainian Titles – 2016

04/10/2016

Image

Шановні колеги!
Повідомляємо, що до 6 жовтня до 24 год триває он-лайн реєстрація на традиційні змагання "Титули України".

1. Для учасників в змаганнях WDSF прошу тренерів перевірити на сайті WDSF термін дії картки ID вашого танцюриста, і чи він стоїть в парі саме з актуальним партнером. Це легко перевірити на сайті WDSF. Якщо вам необхідно завершити довільну процедуру стосовно танцюристів і пар WDSF прошу зв"язатися з виконавчим директором ВФТС Ігорем Шнуренко:

e-mail: audsf.office@gmail.com .

Інструкція для танцюристів і пар WDSF є в доданому файлі. Розпочати отримання ID картки можна за посиланням

https://cards.worlddancesport.org

Якщо ви не виконали або не заповнили якогось пункту - національний адміністратор отримує відмову від WDSF. Отримати МІН прямо на змаганні буде НЕМОЖЛИВО!!!
На жаль в онлайн реєстрації flymark не вказано окремого поля МІН для пар WDSF, і можуть виникнути проблеми безпосередньо під час отримання стартових номерів. Тому для пар WDSF є обов"язкова реєстрація до 4 жовтня на info@irenabous.dance з вказанням МІН та прізвища, імені танцюриста і повної дати народження. Давайте разом зробимо комфортним участь наших пар в змаганні WDSF.

2. Стосовно реєстрації пар інших категорій - прошу тренерів перевірити своїх зареєстрованих учасників в своєму особистому кабінеті на flymark. З довільних питань ви можете одразу отримати кваліфіковану допомогу в Ткаченка Віталія 0505044642.

3. Для переможців встановлено призовий фонд.

4. Організаційні моменти: в фойє працюватиме кафе з гарячими стравами. Можна домовитись за зачіски і макіяж під час змагань: Ірина Демчук 0976680464. НАКАБЛУЧНИКИ ОБОВ"ЯЗКОВІ! Подбати про їх наявність. Роздягалки для пар внизу і на 2 поверсі - вхід тільки з залу. Прохання спреї для засмаги використовувати тільки там, і на трибунах не переодягатися.

5. Для тренерів львівських клубів - отримання стартових номерів відбудеться в п"ятницю в палаці спорту "Галичина" з 9 до 13 год і з 17 до 22 год. Реєстрація здійснюється виключно за наявністю дійсної на цей рік стартової книжки танцюриста або свідоцтва про народження (категорії школи, соло). При заборгованості членських або благодійних внесків за 2016 рік просимо її завчасно погасити або сплатити на місці голові мандатної комісії Сухоруковій Христині 0635357490, реєструє - Будаш Наталя 0988061699.
Для тренерів - традиційна компенсація.

6. Відбудеться он-лайн трансляція заходу на сайті http://irenabous.dance/live-stream-2/ Всі відділення будуть починатися вчасно, і якщо попереднє відділення ще не закінчиться, воно буде продовжуватися в наступному відділенні згідно програми відділення, яке ви зможете глянути через свої телефони http://irenabous.dance/ukrain ian-titles-2016-lviv-open-cup-2/program/


7. Реєстрація для суддів є обов'язковою он-лайн. Під час змагань жодний суддя не буде дописуватись. Прохання зробити своє перебування на змаганні комфортним для себе і з задоволенням співпрацювати з головними суддями - Базела Дмитро (Київ), Левицький Олег (Львів), Оксененко Андрій (Харків).
Працюватимуть технічні судді: Грегорійчук Марічка (Львів), Гловацька Світлана (Дніпро), Кравчук Оксана (Київ), Радченко Олена (Львів).

8. З любих питань, в тому числі фінансових або організаційних, прошу дзвонити на 0505060011 (Ірена Василівна) з 9 до 24 год. щодня.