Loading

Бриллиантовое предложение!

13/04/2016

Image

 

 

 

Світ простягається біля ніг тих людей, що мають високу мету! Бально-спортивні танці – середовище, де слабких не люблять. Танцювати ще краще, займати на Конкурсах лише перші місця, сяяти на паркеті тощо – ми маємо багато цілей и багато енергії, щоб їх досягати!

 

 

 

 

 Ще більшу енергію нам дає наше оточення, наші близькі, тренер, партнер і те, як ми виглядаємо. Англійський виробник світового класу Supadance створив яскраву модель для латиноамериканського танцю Supadance 1071, що вишукано відрізняється від інших моделей справжніми кристалами Swarovski. Завдяки унікальному дизайну, Ви засяєте на паркеті! Зараз магазин Dance.ME запрошує спробувати топову модель з великою знижкою.

 

Тільки в танцювальному магазині Dance.ME Ви зможете купити туфлі для латини Supadance 1071 за найкращою ціною 2840 грн. Попередня ціна 3550 грн. Ваша вигода 710 грн. Детальніше на сайті: http://bit.ly/22oiWpr

Поспішайте, туфлі Supadance 1071 зі знижкою пропонуються в обмеженій кількості!

Танець починається з танцювального одягу та взуття. Купуйте у офіційного поставника бренду Supadance: в магазині Dance.ME маєте гарантію якості, найкращу консультацію, ціну від виробника та швидку доставку по Україні!

Джерело: danceme.com.ua